Het spoor naar Hamelen

Opnieuw beginnen

Opnieuw beginnen

door energetisch los te laten

Je bent hier waarschijnlijk, omdat je een frisse start wilt maken. Je wilt opnieuw beginnen en het oude achter je laten. Misschien in de liefde of op het werk?
Ik wil je daarbij helpen en beloof je het op een vreugdevolle manier aan te pakken.

Huh, denk je misschien?
Maar dat kan. We gaan namelijk energetisch reinigen. Het is heel doeltreffend, diepgaand en het doet geen pijn.
Vanuit mijn ervaring in de re-integratie weet ik dat een ‘schop onder de kont’ heel vaak maar tijdelijk helpt. De oorzaken liggen dieper in het onderbewuste en de blokkades worden soms ook gevormd door hele vervelende energetische verbindingen, waar we ons niet eens van bewust zijn.

We gaan dus loslaten en reinigen, zonder dat dit pijn doet!! En dat kan, want ik heb me gespecialiseerd in de meest krachtige en vreugdevolle methodes van het loslaten.

Ik geef reis-therapie en NEI-therapie. Bij beide therapieën maak je kennis met de wonderlijke wereld van het onderbewuste. Het onderbewuste zal zijn verhaal gaan vertellen en je zal toegang krijgen tot jouw ziel.

 

 

Ik werk graag met geleide-meditaties. De meditaties laten onder meer zien, wie je bent, wat je wilt en wat jou daar vandaan houdt.

 

“Carine heeft een fijne, bijna kristalheldere stem! In een rustig tempo neemt ze je mee de meditatie in. Er komen beelden en antwoorden op mijn wensen en verlangens waardoor ik nu nog beter weet wat ik wil zijn. Wat ik in de wereld wil zetten: het is enerzijds de aardse werkelijkheid en anderzijds spiritueel. En wat ik er nú voor nodig heb om dat te realiseren. Ik voel een enorme verbinding met mijn eigen hart en kracht!”

Vrouw, ondernemer, coach/counselor

En om alvast kennis te maken, geef ik je een gratis meditatie cadeau. De meditatie heet nieuwe liefde.
Ga hem maar eens luisteren. Het onderbewuste geeft soms op hilarische wijze te kennen wat je wilt of wat je juist niet meer wilt.

Reistherapie

Transformerende reizen om het ❤ te reinigen

Wat is reistherapie?

Vanuit ontspanning en met gesloten ogen wordt je meegenomen in een verhaal; een geleidemeditatie. Een verhaal dat speciaal voor jou gemaakt is en je helpt zelfonderzoek te doen. De verhalen zijn mooi, liefdevol en speels, terwijl we op zoek gaan naar de oorzaak en de diepere verklaringen voor wat er bij je speelt.

Niet alleen het verhaal brengt je dicht bij jezelf en jouw ziel, maar ook een drankje, de Ayahuasca, dat vooraf aan de reis gedronken wordt. De Ayahuasca helpt naar binnen te keren en tegelijkertijd is het een krachtig medicijn om los te laten wat er speelt. Ik vermeng de drank NIET met een geestverruimend middel, de DMT. Dit wordt gewoonlijk wel gedaan. Feitelijk gebruik ik alleen het medicijn dat het hart reinigt.

Wil je een voorproefje van een reis, dan vind je in mijn reisshop de prachtigste reizen.

 

Is dit iets voor jou?

Reizen past bij je als je je hart wilt reinigen en inzicht wilt krijgen hoe je je hart schoon houdt. Door een gebrek aan verbinding kan een vervuild hart bijdragen aan:

  • vermoeidheidsklachten, depressie, volle rugzakjes, burn-out
  • verslavingsproblematiek door de noodzaak de pijn te verdoven
  • liefdesverdriet en eenzaamheid
  • ziektes met een emotionele component zoals kanker en obesitas
  • slapeloosheid, stress en gepieker
  • besluiteloosheid, stuurloosheid

De lijst ziet er misschien wat somber uit, maar de reistherapie is een reis naar vreugde en is ook nog helend.

NEI-therapie

Meten wat je dwars zit

Het onderbewuste kan zijn verhaal vertellen door middel van spiertesten. Een NEI-therapeut werkt met spiertesten, zodat je inzicht krijgt in wat er speelt in jouw onderbewuste mind.
Klik hier als je meer over NEI-therapie wilt weten.

Kennismaking

met je Reistherapeut

Dag, mijn naam is Carine Rensen.

Ik voel me heel vereerd dat ik met je mee mag reizen op jouw pad naar Hamelen.

Het is mijn vermogen je heel liefdevol te steunen en te volgen. Tijdens de reis blijf ik dicht bij je en ik ben er voor je. Tegelijkertijd zal ik het speels en plezierig houden. Je hoeft niet te lijden om los te laten. Er zijn andere wegen.

Vanuit de NEI-therapie begrijp ik jouw onderliggende onbewuste processen. Ik kan meditaties op maat maken, zonder dat ik veel voorkennis van je heb, doordat de engelen me bij het schrijven van de reis helpen. Met andere woorden, geen ellenlange intakes, maar snel naar de kern.

Klik hier om me beter te leren kennen.

Weet je dat ik een missie heb?!?! Het is zo’n krachtig gevoel dat ik je bij Hamelen wil brengen. Hamelen is je thuis, het is heel dicht bij jezelf. Om daar te komen heb je een schoon hart nodig.

Als je een vanuit een schoon hart leeft dan:

  • heb je veel goede en gezonde contacten met de mensen op je heen
  • voel je je ontspannen, relaxed met 2 benen stevig op de grond
  • voel je je vreugdevol, want je leeft vanuit hart en ziel.

Dit komt omdat het hart jouw verbindingscentrum is.

Het hart maakt verbinding met  – anderen en met  – de aarde en – het universum (God, Allah, de bron, licht en liefde) waar jouw ziel deel van uitmaakt. Feitelijk is het hart het punt waar een verticale en horizontale verbinding samen komen.

Tarieven

NEI-therapie en een skypegesprek kosten € 60,- voor 60 minuten.

Reistherapie kost € 200,-. We reserveren 4 uur voor een reis, maar het kan zijn dat je sneller klaar bent.Bij de prijs inbegrepen is de voorbereiding van een persoonlijke geleide meditatie, afgestemd op de inzichtsvraag en de bereiding van Caapi.
Ik geef € 50,- korting op de reis, voor degenen die meewerken aan een onderzoek dat ik opgesteld heb over de werking van reistherapie. Dit betekent dat er aan je gevraagd wordt een vragenlijst van te voren in te vullen, één na 2 weken en tenslotte één na 2 maanden.

De prijzen zijn exclusief BTW.

Lees de voorwaarden