Hoop

Kaarsje hoopSoms heb je HOOP nodig

De geleidemeditatie “Hoop” staat nu gedurende een week gratis online.

www.hetspoornaarhamelen.nl/reisshop

Deze reis is speciaal geschikt voor mensen die een vorm van verslavingsgedrag kennen. Wat je krijgt is steun en we zoeken naar lichtpuntjes, die je kracht geven om los te komen van jouw verslaving. Je wordt een stuk positiever!!

We gaan naar de bergen en reizen met een adelaar en bezoeken een festiviteit in het dal. Je zal het heerlijk vinden om zo te reizen!

De reis van week 26

Niels HolgerssonDe reis van afgelopen week:

Via een geleide meditatie en een slokje ayahuasca wandelde mijn reiziger over de vloedlijn naar het verleden. Hij had een behoefte aan inzicht, waarom relaties diverse keren stuk liepen.

https://carinerensen.nl/reisshop/

We kwamen diverse zandkastelen tegen, die de relaties uit die tijd symboliseerden. Terwijl de ayayhuasca zijn hart bevrijdde van het kwellende gevoel dat hij alles fout had gedaan, had hij een fantastische tijd, op de rug van een vogel die hem de weg wees.

Anouk zong op de achtergrond I Don’t Wanna Hurt, terwijl hij met kippenvel kon loslaten.

Verken je grenzen

ophaalbrugDe nieuwe meditatie “Verken je grenzen” staat nu gratis online.
De meditatie zal je inzichten geven hoe je met je grenzen omgaat.
Hoe assertief ben je? Geef je liefdevol je grenzen aan?

https://carinerensen.nl/reisshop/

 Je leert van de meditatie, maar er is geen oordeel. Wat goed of slecht is bepaal jij!
Wil je werken aan jouw grenzen, benader me dan voor coaching. Ik werk met NEI-coaching; jouw onderbewuste processen staan centraal.

De reis van week 24

Via een geleide meditatie en een slokje ayahuasca reisden we naar een speeltuin. Kinderen spiegelden mijn reiziger en ze zag ook zichzelf als kind, zo vastberaden om veel te geven in haar leven. (www.hetspoornaarhamelen.nl).

Naast de speeltuin is een terras en ze krijgt een warm applaus bij aankomst. Ze begrijpt het nog niet. Ik heb toch niets gegeven?

Dan neemt ze een vader bij de hand en zet hem naast zijn zoon in de zandbak. Hij geeft zijn zoon een brug. De zoon komt hem tegemoet en laat er autootjes over rijden. Nu verdient ze pas een applaus.

De reis van week 23

Via een geleide meditatie en een slokje ayahuasca vloog mijn reiziger en ex-kankerpatiënt op een vliegend tapijt over Euro Disney en keek naar beneden (te downloaden in de reisshop). Hij zag hoe de heks, Hans aan het vergiftigen was met brood en hoe de opgediende dekschalen Grumpy en de boze heks verborgen hielden. Toxische stoffen dus, brood en boosheid, voor deze man die intuïtief voelt, hoe zijn strijd tegen kanker nog niet klaar is.
En….. de ayahuasca doet haar werk als altijd en schoont het hart van de boosheid.

De reis van week 22

Via een geleide meditatie en een slokje ayahuasca reisden we naar een kasteel. De ophaalbrug schermde de reizigster af van haar buitenwereld, terwijl we op zoek gingen naar wie er binnen gelaten mocht worden.

Buiten de poort stonden vrienden met cadeau en een liedje. Een speciale vriend trok uit een bos bloemen, 1 verlepte bloem en bood die aan. Hij zong een liedje: “Zo had hij het nooit bedoeld”. Mijn reizigster liet hem buiten staan, omdat ze voelde hoe warm het kasteel was, als ze alleen bij de open haard ging zitten.

De reis van week 21

Via een geleide meditatie en een slokje ayahuasca reisden we naar het strand. Los zand gleed door de handen van mijn reiziger, terwijl we op zoek gingen naar een verbinding.
We liepen de boulevard op om een ring te kopen voor zijn droomvrouw. Een stralende vrouw liet zich direct zien. Dolgelukkig met de ring, gaf ze een ring terug. De ring zat helaas te strak en viel in een luik. Toen hij opkeek was de vrouw weg. De ayahuasca reinigde gelijk zijn hart, van oud zeer en blokkerende emoties over een gebrek aan vrijheid.

De reis van week 20

Via een geleide meditatie en een slokje ayahuasca reisden we naar een park, om het eenzame gevoel van mijn reiziger eens nader te onderzoeken.
We lieten een liedje opkomen, waarmee we mensen in het park benaderden. Wie wilde er luisteren? En het was leerzaam! Niet alleen voor de eenzaamheid, maar ook voor haar werk in de sales. We zagen op wie ze aansluiting kreeg. De ayahuasca reinigde na een afwijzing gelijk het hart, op de pijnlijke momenten. Samen zochten we verder naar een warm en luisterend oor.